Google

Thursday, December 13, 2012

Germana pentru incepatori - Lectia 3. Numerele. Familia

*This lesson is in Romanian language. But all the exercises are in German. So feel free to click on the Links and exercise. We are learning the numbers and the members of a family.

In lectia de azi vom invata sa numaram si sa ne prezentam membrii familiei.


Am gasit o serie de exercitii interesante care va vor ajuta sa memorati mai usor cuvintele noi.

Pentru a pronunta corect numerele de la 1 la 100 va rugam sa accesati urmatorul link.

Exercitiul 1: Scrieti dupa dictare.

Am gasit aici Die Zahlen von 1 bis 100  in format pdf.

Si acum sa incercam un alt exercitiu. Numerele sunt date in forma lor scrisa si in tabelul alaturat trebuie sa le identificati. Exercitiul 2

Mai tineti minte care sunt membrii unei familii? Putem exersa in Exercitiul 3. (Atentie! Apar in acest exercitiu si cuvinte noi. Va rog sa folositi un dictionar pentru traducerea acestora. Va recomand dictionarul online dict.cc).

Ultimul exercitiu propus de noi pentru azi este un dialog. Acultati dialogul si incercati sa puneti propozitiile in ordinea lor corecta. Exercitiul 4

In final as dori sa apelez la voi pentru feedback. Va plac aceste lectii? Va sunt de ajutor? Exercitiile alaturate vi se par adecvate? Ce sugestii de imbunatatire aveti? 
Parerea voastra este foarte importanta. Aceste lectii sunt gratuite, desi ele necesita destul de mult timp pentru elaborare. Vrem sa le facem cat mai informative si utile. Iar voi ne puteti ajuta! Multumim.

4 comments :

  1. Am gasit site-ul dvs. dupa multe cautari pe net, il consider util, chiar am sa-l parcurg in scopul invatarii, am mai incercat un A1 la Goete si nu am reusit sa-l termin, din varii motive, asa de la distanta se poate invata super bine, in timp si cand fiecare poate...

    ReplyDelete
  2. Felicitari pentru tot ce faceti. Site-ul mi se pare excelent pentru cei care doresc sa invete.

    ReplyDelete
  3. Super bine structurat! O singura remarca: pentru cei de formatie tehnica s-ar lipi manusa o expunere a regulilor de pronuntare. Danke sehr für Ihre Mühe!

    ReplyDelete